Skoro już tutaj mamy zamiar się porozumiewać, to wracam do pytania Artura, a mianowicie : Kto, jaki przedmiot sobie wybrał na odbieraka ?
Ja jak już pisałam poszłam na muzyke... tak, tak.. wiem, że wykładowca wymagający, ale już niestety nie było dużego wyboru.. i mam nadzieję, że sobie jakoś poradzę tylko to troche koliduję z ćwiczeniami z matmy, ale z tego też, mam nadzieję, jakoś wybrnę
Podobno jestem na historii ceramiki:). Myślę, że jakby co to będzie się dało przenosić.
A tak z innej beczki, proszę niech mi ktoś kto posiada mój indeks zabierze go na chemię...
Ostatnio edytowany przez Monia (2011-02-02 00:12:17)
Ja poszłam na Sztukę Użytkową
Monia Twój indeks da Ci przed egzaminem Karola R.
BHP masz podbite, ale prof. Kubiak nie wpisał Ci oceny propedeutyki bo nie było Twojego podpisu na liście ze szkolenia BHP, które było na wykładzie... Nie wiem dlaczego, bo pamiętam, że strzeliłam podpis obok Twojego nazwiska na liście
Ja też chciałam na ten angielski... ale mi nie wyszło.. chyba, że jakoś się przepiszę... Ale wątpię czy dam radę..
Alucha nie jestem z Tobą bo sztuka użytkowa była zajęta już po pierwszej godzinie wpisów;p więc nie było jak się wpisać.. a ja dopiero się popołudniu zapisywałam.. więc no.. był troszkę mniejszy wybór .